#180 – Plugg- och förkylningstider


Pluggtider. Leica M6, 28mm och Ilford Hp5+@800.

Jag har en lång lista med saker som måste göras. Tentor i flera av de fristående kurser jag läser ska in nu i veckorna … och som om inte det vore nog har jag även fullt upp med C-uppsatsen i Svenska språket och litteraturen. Det ska bli kul, men framförallt välbehövligt, att göra en avstickare till Rom; herregud, jag åker redan om ett par dagar ju.

Jag har blivit förkyld men förhoppningsvis är jag snart frisk igen. Jag försöker kurera mig själv med hjälp av grönt te och Echinagard. Måtte jag bli frisk innan resan.

***

Mitt mörkrummet har flyttats, från sovrummet till ett annat rum. Att förstora i sovrummet var långt ifrån en hållbar lösning; att sova i doften av framkallningskemi var nog inte nyttigt … kanske rent av skadligt. Jag har fått två Malm-byrås som jag kan vika helt åt mitt fotograferande. Tre lådor är redan fulla med kameror, och de resterande tre ska fyllas med framkallningstillbehör: trattar, handdukar, termometer, fokuskop osv. Bildbevis kommer!

bloglovin

Tags:
Add a Comment Trackback

2 Comments

  1. Krya på dig och lycka till med C-uppsatsen!
    Jag har en mastig juridiktenta imorgon i förvaltningsrätt och sekretess (bra för en socialarbetare antar jag). Usch och fy.

  2. Tentaveckor är ganska ångestladdade. Usch och fy, ja!

    /Johan

Add a Comment