#1813 – Nystart

I september blir det en nystart på Mudridebloggen. Jag behåller designen men innehållet förändras. Det blir inget mer prylsnack utan enbart fokus på fotografi. Det vore kul med fler skribenter. Om du vill skriva inlägg och dela med dig av din syn på fotografi är du varmt välkommen att höra av dig till mig på johanlarsson@mudride.com

Add a Comment Trackback

8 Comments

 1. Hej Johan,
  Bra initiativ.
  Lycka till.

 2. Jag är väldigt taggad, så det känns riktigt bra. Jag hoppas att bloggen ska bli en levande plattform för fotografi.

 3. Jag är väldigt glad just nu !

 4. Va’ kul! :)

 5. Yeah! Ett mycket bra beslut! Ser fram emot att få läsa din blogg…

 6. Kul att ni är positiva till en nystart.

 7. Omstarter brukar leda till att man finner nya roliga och spännande vinklar så lycka till med din satsning :)

 8. Tack! Jag hoppas du har rätt. :)

Add a Comment