#1290 – Reclaim Photography Göteborg

Vad sägs om att anordna Reclaim Photography i Göteborg den 19:e augusti? Det är en söndag i slutet av Kulturkalaset. Mycket folk i omlopp, förhoppningsvis bra väder.

Add a Comment Trackback

2 Comments

  1. Tycker detta låter som en toppenidé! Jag vet inte vad som krävs riktigt för att anordna men jag kan hjälpa till att anordna. Tänkte på detta förra året. Tror de anordnade någon slags “planket” förra året, men jag missade det då. Du har nog lite bättre koll på vad som krävs för att arrangera?

  2. Härligt! Egentligen behövs det inte så mycket. Det enda som behövs är en plats och en tid, samt en lista med folk som kan tänkas vara intresserade. När vi körde i Jönköping hade vi inget officiellt tillstånd, inte heller i Stockholm har de haft något tillstånd.

Add a Comment